Loading...
Home2018-11-22T20:33:36+01:00

Laat je gasten onbezorgd genieten.

Als eigenaar van een camping of recreatiepark wil je dat jouw gasten van een onbezorgde vakantie kunnen genieten. Met Find Kids kunnen ouders hun kinderen op afstand in de gaten houden. Zo weet je zeker dat het hele gezin het optimale vakantiegevoel ervaart.

Makkelijk

Find Kids is makkelijk te installeren en te gebruiken. Het systeem is gebaseerd op een betrouwbare, schaalbare cloudoplossing en sluit naadloos aan op bestaande netwerken. Het bestaat uit een lokale infrastructuur, speciale armbandjes en een smartphone app. Wij plaatsen de hardware en zorgen voor het onderhoud, jij verhuurt de bandjes aan je gasten.

Voor wie is Find Kids ideaal?

Recreatieondernemers

Met Find Kids voeg je iets extra’s toe aan je service. Niet alleen gemoedsrust en vrijheid, maar ook een nieuwe manier van communiceren. Stuur via de app berichten over acties, evenementen of praktische zaken. Daarnaast biedt Find Kids unieke inzichten zodat je kunt inspelen op de wensen van jouw gasten.

“Find Kids werkt met nauwkeurige en energiezuinige plaatsbepaling in afgebakende gebieden.
Hiermee verhogen wij de veiligheid van jouw (jonge) gasten.”

Find Kids winstgevend voor uw bedrijf?

Jij verhuurt Find Kids en deelt mee in de opbrengsten. Daarnaast kan Find Kids je horeca en overige omzet verhogen. Ten slotte zal Find Kids je geld besparen omdat je slimme investeringen zal doen op basis van de unieke inzichten die Find Kids biedt.

“Slimme recreatieondernemers gebruiken Find Kids.”

Uit marktonderzoek blijkt:

85%
42%

Ervaar meer vrijheid met Find Kids

Hoe werkt Find Kids?

Om het niet al te technisch te maken, hebben we aan de hand van onderstaande illustratie duidelijk in kaart willen brengen hoe Find Kids werkt.

CONTACT

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over Find Kids?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Go to Top